Afdelingsleider SO in Rotterdam

Mytylschool de Brug SO

Ben jij onze nieuwe afdelingsleider?

Mytylschool de Brug verzorgt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met lichamelijke en eventueel bijkomstige verstandelijke beperkingen, verdeeld over 3 afdelingen: een afdeling SO Basis, een afdeling VSO-Praktisch gericht en een afdeling VSO-vmbo/havo. De school werkt nauw samen met Rijndam Revalidatie. Leerlingen krijgen een gecombineerd aanbod van adaptief onderwijs en revalidatiebehandeling. In 2023-2024 verwachten we te verhuizen naar ‘het ROeR’, een volledig nieuw schoolgebouw in Schiebroek/ Hillegersberg, samen met Tyltylschool Rotterdam en Rijndam Revalidatie. Meer informatie over onze school en ons onderwijs vind je op onze website en in onze digitale schoolgids. Je kunt deze vinden op: http://www.mytylschooldebrug.nl/

Het managementteam van de SO Basisafdeling van Mytylschool de Brug bestaat uit de locatiedirecteur en een aantal afdelingsleiders. Elke afdelingsleider geeft leiding aan ongeveer 25 personeelsleden. De school groeit en dat brengt met zich mee dat we structurele ruimte hebben voor een derde afdelingsleider. Heb jij de ambitie om in de functie van afdelingsleider aan de slag te gaan op onze prachtige school?

Wie zoeken wij

In de functie van afdelingsleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je team, de dagelijkse gang van zaken en ben je mede verantwoordelijk voor de onderwijskwaliteit en de samenwerking met zorgpartners. Je werkt samen met de andere afdelingsleiders en met de locatiedirecteur, aan wie je verantwoording aflegt. Werken in een omgeving waarin verschillende belangen samenkomen doet dát extra beroep op jouw kennis en kunde, waardoor deze vacature er voor jou met kop en schouders bovenuit steekt. We zoeken een leidinggevende die vanuit verbinding met het team en alle samenwerkingspartners de ontwikkeling van de school doorzet. Je staat in voor je team, kunt goed omgaan met tegengestelde belangen en weet als geen ander mensen mee te nemen in veranderprocessen.

Herken jij jezelf in de vacature?

Reageer dan vóór 30 september 2022 via de sollicitatieknop. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. We zien je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Wil je meer weten?

Natuurlijk ga je niet over één nacht ijs en wil je weten op welke school je terecht komt voordat je gaat solliciteren. We nodigen je daarom van harte uit om vóór sollicitatie eerst eens een kijkje te komen nemen op school. Durf jij het aan? Neem dan contact op -ook voor vragen- met Albert Buitenhuis, interim locatiedirecteur van de Myltylschool SO, albert.buitenhuis@stichtingboor.nl, of 06-48553673.

– Je weg vinden in een onderwijsjob rekening houdend met de zorgbehoefte van de leerlingen
– Productief samenwerken in ons multidisciplinaire team
– Doorzetten en met humor op positieve wijze gaan voor het best haalbare
– Probleemloos werken met relevante ICT systemen

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.