Afdelingsleider vmbo b/k in VIANEN

Voor vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg zoekt het Oosterlicht College Vianen een
Empathisch en daadkrachtig afdelingsleider (0,8-1,0 fte)
In de afdeling basis- en kaderberoepsgerichte leerweg biedt het Oosterlicht College de profielen   Zorg & Welzijn (ZW), Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) en Economie & Ondernemen (EO) aan.
Samen met de twee andere afdelingsleiders en de directeur maak je deel uit van het managementteam van het Oosterlicht College Vianen en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs, het onderwijsproces en de leerlingbegeleiding van klas 1 tot
en met 4 van de afdeling basis- en kaderberoepsgericht. Je profileert het team in het MT overleg. Je geeft op inspirerende en daadkrachtige wijze leiding aan een team van ongeveer 25 collega’s. Je bent resultaatgericht. Samen met de schoolleiding ben je verantwoordelijk
voor een aantal portefeuilles, waaronder de portefeuille Ondersteuning & Begeleiding en ben je aanspreekpunt voor een aantal secties.
De profielen binnen de afdeling zijn goed vormgegeven, maar blijven zich verder ontwikkelen. Als afdelingsleider ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het vmbo en ondersteun je jouw collega’s in het verder ontwikkelen van de profielen.
In deze functie werk je nauw samen met de overige afdelingsleiders in de vorming van de afdelingen en in activiteiten en ontwikkelingen die schoolbreed uitgezet worden, zoals de speerpunten uit ons schoolplan.
Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die aantoonbare leiderschapservaring heeft, die zichtbaar en toegankelijk is, die visie heeft op onderwijs en koers houdt, die overeind blijft bij tegenwind, die motiveert, verbindt en empathie toont, die structuur biedt, kaders stelt en ruimte
geeft en communicatief vaardig is.
Als je bij ons benoemd wordt als afdelingsleider dan heb je een aanstellingsomvang van 0,8 – 1,0 fte in directieschaal 12. De ingangsdatum is uiterlijk 1 februari, zo mogelijk eerder. Je hebt een beperkte lestaak.
Onze school
Je komt te werken op een middelgrote school met ongeveer 816 leerlingen uit Vianen en de omringende dorpen. De school heeft een dorps karakter met een stads randje. Leerlingen zijn afhankelijk van hun richting meer theoretisch of praktisch georiënteerd. Op
het Oosterlicht College Vianen kunnen leerlingen terecht voor de basisberoepsgerichte leerweg tot en met de havo. De school is volop in ontwikkeling en de lijnen tussen de verschillende afdelingen en tussen collega’s zijn kort.
De sollicitatiebrief met motivatie en je CV kan je tot en met donder 6 oktober 2022 per e-mail verzenden naar
sollicitatie.vianen@oosterlicht.nl, t.a.v. Liesbeth van den Broek, directeur. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Liesbeth van den Broek via 0347-325620.

 
De sollicitatiegesprekken starten in de week van 10 oktober 2022. De tweede gespreksronde vindt een week later plaats. De werving vindt zowel intern als extern plaats.
 
 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.