Conrector Leerlingbegeleiding – Den Haag in Den Haag

Als Conrector Leerlingbegeleiding in Den Haag stuur je een team van 6 leerlingbegeleiders aan. Met het team ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van leerlingen, het zicht op hun ontwikkeling en het uitbrengen van advies over profiel- en studiekeuze. Samen met de rector en de conrector Onderwijs vorm je de schoolleiding.

Gestructureerd werken is jou op het lijf geschreven, je ondersteunt het team van leerlingbegeleiders bij het aanbrengen van structuur in hun werkzaamheden en je weet deze structuur ook over te brengen naar de leerlingen. Tegelijkertijd ben je ook flexibel ingesteld, jij raakt niet van slag wanneer je ervoor moet zorgen dat een leerling online lessen kan volgen of als er opeens een leerling overstuur aan je bureau staat. Jij pakt rustig de draad weer op en maakt af waar je aan begonnen was.

Jouw insteek is altijd positief, bij Luzac gaan wij uit van wat de leerling kan. Je straalt dit uit naar je team en ook tijdens oudergesprekken of intakegesprekken is dit merkbaar. Ouders en leerlingen vertrouwen jou omdat je daadkrachtig en besluitvaardig bent.

Gedurende de week heb je overleg met je team, gesprekken met leerlingen over de studievoortgang en telefonisch contact met ouders of de leerplichtambtenaar. Uiteraard zie je er ook op toe dat jouw team de gemaakte werkdoelstellingen behaalt.

Je werkt nauw samen met de rector, zo geef je gevraagd en ongevraagd advies inzake de leerlingbegeleiding. Samen brengen jullie het onderwijs en de leerlingen naar een hoger niveau! Niet alleen op papier, maar vooral in de gangen, lokalen en de docentenkamer.

De vestiging Den Haag is voor Luzac begrippen een grote vestiging waar leerlingen in alle klassen van brugklas t/m 6 vwo onderwijs kunnen volgen. We zitten in een prachtig monumentaal pand in de binnenstad van Den Haag, omringd door ambassades, winkels, restaurants en Paleis Noordeinde om de hoek. De leerlingenpopulatie is een gemêleerd gezelschap met een sterk internationale inslag.

Ons aanbod
Ga jij bij ons aan de slag dan kun je het volgende verwachten:

 • Bruto-maandsalaris tussen de €2.299,41 en € 4.482,98 (o.b.v. 40 uur), bij de inschaling kijken we naar relevante werkervaring en je opleidingsachtergrond;
 • Een aanstelling tussen 32 en 40 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, waarbij wij de intentie hebben om deze om te zetten in een vast dienstverband;
 • Reiskostenregeling;
  • Auto: € 0,19 cent per km, verminderd met 10 km enkele reis
  • OV: werkelijke kosten o.b.v. 2e klas

 • Op basis van een fulltime aanstelling ontvang je 30 vakantiedagen;
 • Korting op een collectieve zorgverzekering;
 • Een goede pensioenregeling bij BeFrank;
 • Gratis trainingen en opleidingen uit ons eigen aanbod.

Over Luzac

Luzac is de uitvinder van kleinschalig en intensief voortgezet onderwijs. Werken bij Luzac is uitdagend, bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarbij willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de 15 vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor is expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en natuurlijk het onderwijs.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in het onderstaande profiel:

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een (ortho) pedagogische achtergrond.
 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een hart voor onderwijs en wilt leerlingen ondersteunen bij het behalen van de gestelde studiedoelen.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure (competentietoets en analyse learning agilty).

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker – mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie – van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Conrector Leerlingbegeleiding bij Luzac? Klik dan op de knop solliciteren en laat je gegevens achter, wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de vacature van conrector, deze locatie of het werken bij Luzac? Neem dan contact op met Pauline Heistein – Rector via 06 304 205 05 of pheistein@luzac.nl.

#LI-MD1

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.