Controllers in Nijmegen

@voCampus zoekt zo spoedig mogelijk voor de scholen NSG Groenewoud, het Canisius College en Het Rijks meerdere ambitieuze, dienstverlenende en analytisch sterke:
 
Controllers
voor een dienstverband van
0,6 – 1,0 fte
 
Context van de functie
De taken van de Controller concentreren zich op, locatie-gebonden, de onderwerpen begroting, formatieplan, managementrapportages, financiële administratie en administratieve organisatie. De Controller heeft hierin een initiërende, adviserende en controlerende
rol. Van de Controller wordt een belangrijke mate van zelfstandigheid verwacht.
 
Werkzaamheden

  • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, facilitering en uitvoering van de @voCampus planning & control cyclus (meerjarenbegroting, tussentijdse managementrapportages, jaarrekening) met betrekking tot jouw school.
  • Het opstellen van analyses en rapportages (ad hoc en periodieke rapportages).
  • Beleidsvoorbereidende werkzaamheden op het terrein van financiën en bedrijfsvoering.
  • Bijhouden van ontwikkelingen op relevante wet- en regelgeving.
  • Het doen van voorstellen voor verbetering van bedrijfsprocessen (AO/IB).
  • Verlenen van ondersteuning op de scholen in voorkomende gevallen.
  • Het deelnemen aan bestuursbrede projecten op het terrein van financiën en bedrijfsvoering.

 
Naast een intensieve samenwerking met de schoolleiding, onderhoudt de Controller contacten met (o.a.) de collega’s van het Bestuurs- en Servicebureau en met de controllers van de andere scholen (je participeert in het gezamenlijk overleg).
 
Functie-eisen
Je hebt minimaal een relevante, afgeronde hbo-opleiding (heao, spd). Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring in het (voortgezet) onderwijs is een pre, maar niet noodzakelijk. Verder heb je een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 
Wie zoeken wij?
Onze nieuwe collega voelt zich thuis in een informele en mensgerichte onderwijsorganisatie. Sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in deze functie. Hij of zij heeft een goed oog voor wat mensen beweegt en is in staat om binnen de school constructief
samen te werken met collega’s van verschillend werk- en denkniveau. Je bent analytisch sterk en naast oog voor detail ben je goed in staat de grote lijnen te bewaken.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft meerdere vacatures voor een flexibel in te vullen omvang, waarbij uitgegaan wordt van minimaal 0,6fte. Het betreft een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Salariëring geschiedt op basis van
schaal 10-11 van de cao-VO (€2.630 – €5.087 bij een fulltime aanstelling). De inschaling is afhankelijk van aantoonbare ervaring die de kandidaat met zich mee brengt. Ten aanzien van de verlofdagen worden de schoolvakanties gevolgd.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met de heer H. Winter (Directeur Bestuurs- en Servicebureau) ( 024-203 77 00. Meer informatie over @voCampus kun je vinden op
www.vocampus.nl
 
Solliciteren
Je kunt tot en met 4 juli 2022 reageren door op onderstaande button te klikken.

Het eerste gesprek vindt plaats op vrijdag 8 juli.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.