Coördinator Yuverta Academy in Heel Nederland

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 3.000 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 schoollocaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Wij zoeken een Coördinator Yuverta Academy voor 0,8 – 1 fte

Vanaf week 36, de week van 5 september zullen de ontvangen reacties worden bekeken en afgehandeld.

Heb je affiniteit met HR en ben jij een verbinder, regelaar en een spin in het web? Vind je het leuk om te ondersteunen bij ontwikkeltrajecten, deze te plannen en organiseren en net even verder te denken zodat de trajecten echt een succes zijn? Dan zijn we op zoek naar jou.

Afdeling HR is op zoek naar een coördinator/adviseur die de tak professionalisering kan ondersteunen.

Wat ga je doen?

Als lid van team professionalisering coördineer jij de collectieve trainingen, je zet deze uit, beheert ze en evalueert de trajecten. Je gaat een organisatorische uitdaging niet uit de weg en wil elke keer een beter traject wegzetten. Verder verzorg je administratieve ondersteuning voor team professionalisering en ondersteun je de organisatie van de intern Academy waar nodig. Er is binnen de functie ruimte voor ontwikkeling op inhoudelijke zaken. Jouw werkzaamheden zijn o.a.:

 • Coördineren, uitzetten, beheren en evalueren van collectieve trainingen/trajecten
 • Meedenken over de invulling en opzetten van Afas
 • Diverse administratieve ondersteuning werkzaamheden, bijv evaluaties uitzetten en verwerken (rapportages)
 • Ondersteuning team Academy waar nodig
 • PR; Nieuwsberichten plaatsen, events aanmaken, trainingen up to date houden
 • Ondersteuning in het organiseren van HR/leiderschaps dagen etc

Competenties:

 • Affiniteit met professionalisering en ontwikkeling
 • Organisatievermogen
 • Teamspeler
 • Netjes en gestructureerd werken
 • Affiniteit met ict beheer (afas)
 • Communicatief vaardig, ook schriftelijk
 • Hands on mentaliteit

Standplaats:

Den Bosch; In ieder geval bereid om 2 dagen per week naar kantoor Den Bosch te komen. Mogelijkheid om overige dagen vanuit huis of een ander Yuverta kantoor te werken.

Wat bieden wij:

Je bent onderdeel van het HR-team. We hebben passie voor ons vak en je vindt altijd wel iemand om mee te sparren. Je verdient minimaal € 2.769,- en maximaal € 4.146,- bruto conform schaal 9 cao mbo op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een 13e maand, mogelijkheden om thuis te werken en grotendeels vrij tijdens schoolvakanties). Bovendien hebben we veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Word jij enthousiast van deze functie? Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cristel Burgmans via; c.burgmans@yuverta.nl. LET OP: niet voor sollicitaties.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV via de button ‘direct solliciteren’.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.