Directeur – Schoolleider WSKO De Achtsprong in Poeldijk

Heb jij ook liever een glijbaan dan een trap?

Heb jij enkele jaren ervaring opgedaan in de functie van schoolleider/directeur en kijk je uit naar een nieuwe werk- en leeromgeving om jezelf uit te dagen en jouw kennis en kunde in een andere werkomgeving toe te passen? Wil jij jouw leiderschap toevoegen aan een enthousiast, loyaal en hard werkend team? Wil jij schoolleider zijn van een groeiende school met een gloednieuw gebouw, waarin modern groepsdoorbroken onderwijs ten volste tot zijn recht kan komen en we actief samenwerken met de kinderopvang?

Werk je graag in een middelgroot bestuur met 16 collega-locaties, waar een diversiteit aan onderwijs wordt geboden? Houd je ervan om je op je directe schoolomgeving te richten en de samenwerking op te zoeken met onze naaste collega-scholen en het samenwerkingsverband?

Wij zijn op zoek naar een schoolleider die uitgaat van gelijkwaardigheid, partnerschap en samenwerken. Een leidinggevende die doelgericht en ambitieus is om brede ontwikkeldoelen en leeropbrengsten aan elkaar te verbinden. Iemand die sterk is in het naar boven halen van de kwaliteiten van collega’s en de leerlingen. Enthousiast over deze vacature en is deze functie echt wat voor jou? Motiveer ons dan om met jou in gesprek te gaan!

Lees meer