Docent Agrarische Robotica in Dronten

Onze nieuwe collega
Je gaat lesgeven binnen het vakgebied Agrarische Robotica en je verbreedt jouw kennis met technische innovaties en (onderzoeks)projecten. Wat je verder gaat doen:

  • Inspireren en coachen van studenten in theorie en praktijk.
  • Begeleiden en beoordelen van studenten bij (praktijk)opdrachten, stages en afstudeeropdrachten.
  • Innovatie binnen de agrarische robotica toepassen op nieuw onderwijs.
  • Relaties onderhouden met het agrotechnische beroepenveld.
  • Participeren in praktijkgericht onderzoek op het gebied van robotica en agrotechniek.

Wij vragen (jouw skills!)
Je bent in staat om studenten te enthousiasmeren met jouw kennis. Daarnaast voldoe jij aan het volgende:

  • Je hebt een relevante (academische) opleiding afgerond.
  • Je kunt jouw roboticakennis toepassen in de agrarische sector.
  • Je bent in staat om innovaties te initiëren m.b.t. robotica, vision technology en autonome (landbouw)voertuigen.
  • Je bent in het bezit van een didactische aantekening, of je bent bereid deze te behalen.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 4.000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus. De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein, met 2.500 (Nederlandse en internationale) studenten. De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven.

Ons aanbod
Als jij ons helpt de wereld te verbeteren en te verduurzamen, helpen wij jou bij jouw ontwikkeling. ‘Samen werken’. Aan de functie Docent Agrarische Robotica is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: we bieden een eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering. Alle arbeidsovereenkomsten worden eerst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Enthousiast geworden?
Reageer dan vóór 08 januari aanstaande. Voor vragen kun je contact opnemen met Alfred Pot, teamleider Agrotechniek en Management, via telefoonnummer 06-53971083.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

I.v.m. de AVG wetgeving accepteren wij alleen sollicitaties via onze website

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.