Docent/onderzoeker Agrotechniek in Dronten

Onze nieuwe collega
Je gaat lesgeven binnen het vakgebied agrotechniek en je verbreedt jouw kennis met technische innovaties en (onderzoeks)projecten.

  • Verzorgen van innovatief onderwijs binnen de agrotechniek.
  • Inspireren en coachen van studenten in theorie en praktijk.
  • Relaties onderhouden met het agrotechnische beroepenveld.
  • Praktijkgericht onderzoek uitvoeren op het gebied van agrotechniek.

Wij vragen (jouw skills!)
Je bent in staat om studenten te enthousiasmeren met jouw kennis en weet dit goed over te dragen. Daarnaast voldoe jij aan het volgende:

  • Je hebt een relevante (academische) opleiding afgerond.
  • Je bent een teamplayer en werkt oplossingsgericht.
  • Je kunt kennis van agrotechniek toepassen in de praktijk.
  • Je bent in het bezit van een didactische aantekening, of je bent bereid deze te halen.
  • Je hebt een bedrijfskundige visie op agrotechniek.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 4.000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus. De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein, met 2.500 (Nederlandse en internationale) studenten. De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven.

Wij bieden
Als jij ons helpt de wereld te verbeteren en te verduurzamen, helpen wij jou bij jouw ontwikkeling. ‘Samen werken’. Aan de functie Docent/onderzoeker Agrotechniek is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: we bieden een eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering. Alle arbeidsovereenkomsten worden eerst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Enthousiast geworden?
Reageer dan vóór 08 januari aanstaande. Voor vragen kun je contact opnemen met Alfred Pot, teamleider Agrotechniek en Management, via telefoonnummer 06-53971083.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

In verband met de AVG wetgeving accepteren we alleen sollicitaties via onze website.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.