Facilitair Manager in Rotterdam

# **Facilitair Manager**

Stichting BOOR staat voor kwaliteit en onderwijs. Met 3800 medewerkers en ongeveer 80 scholen dragen we zorg voor het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een hoogwaardig dienstenaanbod voor het BOOR-bestuur en de scholen vallend onder de koepel van BOOR.

De afdeling huisvesting & Inkoop is onderdeel van BOOR Services en met ongeveer 15 medewerkers voeren we de regie op de gehele vastgoed portefeuille en werken we daarbij nauw samen met de gemeente en scholen.

Onze afdeling houdt zich bezig met onder andere projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en dragen we zorg voor het beheer & onderhoud en de facilitaire dienstverlening. We zijn een professionele partner voor alle schoollocaties waarbij we verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, beheren en onderhouden van duurzame, veilige,  representatieve en inspirerende onderwijs- en werkomgevingen.

Voor onze afdeling Beheer & Onderhoud zijn we in verband met een complex en bijzonder nieuwbouwproject op zoek naar een tijdelijke

## **Facilitair Manager(0,6 fte)**

Die met hart en ziel een grootschalige en uniek nieuwbouw project kan leiden, waarbij harmonisatie tussen de Tyltylschool Rotterdam, Mytylschool De Brug en Revalidatiecentrum Rijndam gerealiseerd dient te worden en het accent op onderwijskundige doorontwikkeling van de beide scholen naar een gedragen visie en missie niet uit het oog mag worden verloren.

### **De functie**

Als Facilitair Manager ben je onze deskundige en  adviseer je het management ten aanzien van de uitvoering van huisvestings- en bouwtechnische zaken. Je voert namens BOOR het projectmanagement, je leidt ten behoeve van de nieuwbouw en renovatie multidisciplinaire werkgroepen op gebied van onder andere, ICT, Facilitaire zaken en Financiën.

Het opstellen van plannen van aanpak, programma van eisen en projectbegrotingen zijn onderdeel van je taken. Je bent aanspreekpunt en biedt directe ondersteuning aan meerdere (school) directeuren) voor dit bouwproject. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten en gebruiksklaar maken van nieuw gebouwde huisvesting, het inventariseren van de benodigde facilitaire middelen zoals meubilair, schoonmaak, ICT en het coördineren van de inkoop van facilitaire middelen. In nauwe afstemming met de afdeling inkoop zoek je naar en benut je nieuwe bronnen van inkoop en schaf je daar waar noodzakelijk middelen aan middels een aanbestedingstraject.

Daarnaast draag je zorg voor budgetbewaking, beoordeel je bestekken en calculaties en adviseer je het management hierover. Tevens ben je aanspreekpunt, zie je toe op werkzaamheden door externe bedrijven en stel je planningen op.

Je werkt intensief samen met de Bovenschoolse directie, de locatiedirecteuren van de beide scholen, het management van Rijndam en Boor services, de ondersteunende dienst van Stichting Boor. In deze functie leg je verantwoording af aan de  Projectleider Facilitair.

Enthousiast geworden? Leuk! We zien je C.V. en motivatie brief graag **uiterlijk 24 oktober 2021** tegemoet. Je kunt solliciteren via www.werkenbijboor.nl Heb je nog vragen of wil je nadere informatie, dan kun je contact opnemen met Kirsten Vijver kirsten.vijver@stichtingboor.nl of 06-34365518

– Je bent Proactief en beschikt over innovatieve kracht, bindend vermogen en flexibiliteit bij het zoeken naar en bieden van  oplossingen en advisering.
– Je beschikt over ruime kennis van en ervaring binnen het sociaal domein op het snijvlak van onderwijs en zorg
– Je bent sociaal en communicatief vaardig en je hebt gevoel voor verhoudingen binnen een politiek complexe omgeving.
– Je bent ondernemend,  houdt van pionieren en bent een verbinder die medewerkers inspireert  en motiveert.
– Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: overtuigingskracht, communicatief vaardig, probleemoplossend vermogen, hands-on mentaliteit, vaardig in onderhandelen en servicegerichte houding.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *