HR Beleidsadviseur in Lochem

Het ontwikkelen en uitwerken van HR beleid dat aansluit op de ontwikkelingen in de organisatie en in de maatschappij, is dat iets waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Kom dan ons HR team versterken!

Omvang
0,8 tot 1,0 fte ; Lochem; tijdelijk (een jaar)

Wat ga je doen?
Als  HR-beleidsadviseur lever je een deskundige bijdrage aan de ontwikkeling van ons HR- beleid. Het afgelopen schooljaar zijn wij bezig geweest met het uitvoeren van een SPP-traject (Strategische Personeel Planning). De speerpunten ga je verder uitwerken,
waarbij je strategie en praktijk met elkaar weet te verbinden en te vertalen in kansen en beleid voor de organisatie. Je hebt hierbij oog voor de samenwerking met het onderwijs op locatie en met het Zone.college in de volle breedte.

Je profiel
Jij houdt je graag bezig met complexe vraagstukken, brengt overzicht aan en schakelt met diverse interne stakeholders om tot gedragen beleid te komen. Je bent analytisch sterk, je kunt visie vertalen naar praktisch uitvoerbaar beleid en weet dit goed te verwoorden.
 Je schakelt makkelijk op verschillende niveaus. Je gaat graag projectmatig te werk en co-creatie is voor jou vanzelfsprekend.

  • WO/HBO werk- en denkniveau; opleiding op het gebied van HRM.
  • Ervaring met beleidsontwikkeling binnen het HR domein.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een complexe organisatie.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; je adviseert niet alleen over HR-beleid, je schrijft het ook.
  • Ervaring in het onderwijs (VMBO/MBO) is een pré.

Je kunt creatief denken en goed in verbinding met collega’s werken.

Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd,
hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de  vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven.
Middels studiedagen en scholing kun jij je als persoon en professional  verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (schaal 11) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.