Leraar (0,6 – 1,0 wtf) in Arnhem

Speciaal op zoek naar een leraar als jij!

Gezocht: een vindingrijke, doelgerichte en doortastende leraar die hart heeft voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften (0,6 – 1 wtf).

SO De Ommezwaai in Arnhem is op zoek naar een nieuwe collega die wil werken met leerlingen waarbij het leren niet vanzelf gaat. Leerlingen met veel kwaliteiten die daarnaast forse belemmeringen in hun gedrag ervaren. Leerlingen die willen leren van een leraar die oprecht in hen is geïnteresseerd, humor heeft en relativeringsvermogen en die in staat is hen te boeien.
Misschien ben jij de leraar die we zoeken! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

De school

Op De Ommezwaai bieden we speciaal onderwijs aan leerlingen in de basisschoolleeftijd die extra gedragsondersteuning nodig hebben. Onze leerlingen hebben veel cognitieve en andere kwaliteiten en stromen uit naar diplomagericht vervolgonderwijs. Daarnaast laten onze leerlingen gedrag zien waarvan de betekenis vaak niet op het eerste gezicht duidelijk is. Moeilijk verstaanbaar gedrag noemen we dat. Kijk voor meer informatie op https://www.ommezwaai-arnhem.nl/. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij leraar op SO De Ommezwaai?

Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

  • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
  • Samen onderwijs geven: samen met je leerlingen, samen met je collega’s, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
  • Een hechte band opbouwen met leerlingen: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
  • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
  • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Dit breng je mee

  • Een pabo-diploma.
  • Je staat stevig in je schoenen: klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
  • Je werkt graag samen met je collega’s: samen sterk om het beste in leerlingen naar boven te halen.
  • Je bent zelfstandig, proactief, flexibel, oplossingsgericht en durft te experimenteren
  • Je volgt de (digitale) ontwikkelingen in je vakgebied en bent nieuwsgierig naar praktische toepassing op je eigen werkplek.

Ons aanbod

Een aanstelling van 0,6 – 1 wtf voor het schooljaar 2022-2023. Werkdagen stellen we in overleg vast. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord?

Dan bieden we je een salaris in schaal LB of LC, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren

Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog of uiterlijk tot en met 17 juli 2022 met je sollicitatiebrief en cv door op de sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Liesbeth Smallegange, directeur. Heb je nog vragen? Liesbeth beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 – 30 56 23 61.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.