Leraar bovenbouw (0,6 – 1,0 wtf) in Arnhem

Speciaal op zoek naar een leraar als jij!

Gezocht: een energieke, doelgerichte, doortastendeleraar die hart heeft voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften (0,6 – 1,0 wtf), die het schooljaar 2022-2023 met plezier wil werken in een bovenbouwgroep.

De Ommezwaai speciaal onderwijs in Arnhem is op zoek naar een nieuwe collega die wil werken met leerlingen waarbij het niet vanzelf gaat. Leerlingen met veel kwaliteiten, die daarnaast forse belemmeringen in hun gedrag ervaren. Leerlingen die willen leren van een leuke leraar die oprecht in hen is geïnteresseerd, humor heeft en relativeringsvermogen en die in staat is hen te boeien.
Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

De Ommezwaai
Op De Ommezwaai bieden we speciaal onderwijs aan leerlingen in de basisschoolleeftijd die extra gedragsondersteuning nodig hebben. Onze leerlingen hebben veel cognitieve en andere kwaliteiten en stromen uit naar diplomagericht vervolgonderwijs. Daarnaast laten onze leerlingen gedrag zien waarvan de betekenis vaak niet op het eerste gezicht duidelijk is. Moeilijk verstaanbaar gedrag noemen we dat. Kijk voor meer informatie over onze school op www.ommezwaai-arnhem.nl. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij leraar op so De Ommezwaai?
Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

  • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
  • Samen onderwijs geven: samen met je leerlingen, samen met je collega’s, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
  • Een hechte band opbouwen met leerlingen: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
  • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.

Dit breng je mee

  • Pabo-diploma.
  • Je staat stevig in je schoenen: klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
  • Je werkt graag samen met je collega’s: samen sterk om het beste in leerlingen naar boven te halen.
  • Je bent zelfstandig, proactief, flexibel, oplossingsgericht en durft te experimenteren.
  • Je volgt de (digitale) ontwikkelingen in je vakgebied en bent nieuwsgierig naar praktische toepassing op je eigen werkplek.

Ons aanbod
Een aanstelling van 0,6 – 1,0 wtf voor het schooljaar 2022-2023. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Je collegas ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal L10 of L11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog (of uiterlijk zondag 29 mei 2022) met je sollicitatiebrief en cv door op de sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Liesbeth Smallegange, directeur van De Ommezwaai in Arnhem. Heb je nog vragen? Liesbeth beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 – 30 56 23 61.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.