Leraar/zorgcoördinator (0,8 wtf) in Arnhem

Speciaal op zoek naar een ZORGCOöRDINATOR als jij!

Gezocht: een ervaren leraar met zorgcoördinatortaken met een hart voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften (0,8 wtf).

Het voortgezet speciaal onderwijs van het Gentiaan College in Apeldoorn is op zoek naar een ervaren leraar met zorgcoördinatortaken. Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

De school
Onze school is verdeeld in vier onderwijsteams en twee commissies van begeleiding. Je gaat als zorgcoördinator werken binnen tl, havo en onderbouw atheneum. Je participeert in de commissie voor begeleiding vervolgonderwijs (leerroute 6,7).

We werken in ons onderwijs veel samen met partners en met de ouders van onze leerlingen. Leerlingen volgen trainingen voor hun sociaal emotionele ontwikkeling die we samen met zorgmedewerkers organiseren. Voor stages en praktijkvakken werken we samen met bedrijven in de regio. We werken samen met organisaties in de woonplaatsen van onze leerlingen voor de vele sport- en cultuuractiviteiten die we organiseren en waarin we onze leerlingen begeleiden. Maatwerk en het organiseren van betekenisvol onderwijs staan centraal. In alles wat we doen komen onze kernwaarden Vaardig, Verbinden en Vertrouwen terug. Voor meer informatie, zie https://www.gentiaancollege.nl. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij zorgcoördinator op het Gentiaan College?
Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van leerlingen met speciale behoeften.
 • Samen onderwijs geven: samen met leerlingen, collega’s en onze (zorg)partners.
 • Een hechte band opbouwen met leerlingen: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Dit breng je mee

 • Je bent een specialist in het signaleren van de ondersteuningsbehoeften van leerlingen en je kan deze kennis gemakkelijk delen met je collega’s.
 • Je analyseert de didactische gegevens, stelt een plan van aanpak op, in samenwerking met de kwaliteitsmedewerker.
 • Je bent coach op het gebied van pedagogisch en didactisch handelen in de klas en ondersteunt (vak)leerkrachten bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van het ontwikkelingsperspectiefplan (OPP).
 • Je onderschrijft onze kernwaarden Vaardig, Verbinden en Vertrouwen.
 • Je hebt lef, bent positief ingesteld en denkt in kansen voor elke leerling.
 • Je hebt relevante ervaring in het (voortgezet) speciaal onderwijs of een VO-expertise team.

Ons aanbod
Een aanstelling van 32 uur van 1 augustus 2021 tot 17 december 2021 verdeeld over vier werkdagen. We plannen graag samen data om reeds voor de zomervakantie de overdracht te regelen. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal L11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog, of uiterlijk 20 juni 2021 met je sollicitatiebrief en cv door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan, Hendrien Zijlstra, directeur. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 23 juni 2021 en donderdag 24 juni 2021. Heb je nog vragen? Hendrien beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 – 81 49 26 44.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Referentienummer 21-093

Werkweek
0,8 FTE

Over Gentiaan College
Wie zijn De Onderwijsspecialisten?
Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. Wij willen dat ieder kind kan groeien. Daarom hebben we aandacht en tijd voor al onze leerlingen. Ons onderwijs stemmen we af op wat zij nodig hebben. Daarvoor verlaten we regelmatig de gebaande paden.

En hoewel ieder kind zijn eigen behoeftes heeft, is ons onderwijs altijd gericht op groei en ontwikkeling. Voor onze leerlingen, maar ook voor de leraren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en scholingsaanbod. Je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om elke dag weer een beetje beter te worden in je vak. Vanuit je collega’s én vanuit de organisatie.

Want onderwijs geven we bij De Onderwijsspecialisten samen. Met z’n allen vinden we telkens weer nieuwe oplossingen om onze leerlingen vooruit te helpen. Dat vraag creativiteit, want in het speciaal onderwijs gaan dingen vaak nét even anders dan anders. Pittig? Soms wel. Maar je staat er nooit alleen voor.

Binnen De Onderwijsspecialisten gaan we in alles wat we doen terug naar de kern: onze leerlingen. We dagen medewerkers in alle lagen van de organisatie uit om los te komen van bureaucratie en systeemdenken, en te kijken naar wat hier en nu en in toekomst nodig is om het verschil te maken voor en met onze leerlingen. Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op www.deonderwijsspecialisten.nl/werken-bij.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *