Manager Huisvesting in Hilversum

Als manager huisvesting ben je verantwoordelijk voor het managen van het onderhoud-, de verbouw- en verhuizingsprojecten voor de Salta Group. Hoofdzakelijk betreft dit de vestigingen van Luzac. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de aansturing van dagelijkse huisvestingzaken en de veiligheid binnen de vestigingen. Dit alles binnen het gestelde budget, waarbij de opgestelde lange termijn planning efficiënt wordt uitgevoerd tegen een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Tevens ben je de sparringpartner van de Directeur Inkoop, Vastgoed & Facilitair Management.

Huisvesting bij Luzac / Saltagroup
Voor de huisvesting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de lange termijn planning op het gebied van huur, verbouw, verhuizing en onderhoud van de locaties. Dit doe je mede door:

 • Het maken van indelingen panden, begrotingen, businesscases en budgetaanvragen.
 • Een haalbaarheidsonderzoek naar mogelijkheden nieuwe en bestaande locaties en voorstellen doen voor nieuwe locaties.
 • Het beheren en verzorgen van de huisvestingsbudgetten en de rapportage aan de Directeur Inkoop, Vastgoed & Facilitair Management over de voortgang van de uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden.
 • Aanvragen omgevingsvergunningen en overige bij gemeentes.
 • Opbouwen en onderhouden relatie met verschillende stakeholders (interne klant, verhuurders, gemeente, installateurs, aannemers en leveranciers).

In het team werk je samen met drie andere collega’s om iedere dag te zorgen dat de huisvesting perfect in orde is. Daarnaast heb je veel contact met de collega’s van de vestigingen en het hoofdkantoor. In deze functie kom je op veel plekken en is flexibiliteit heel belangrijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Maassen (Directeur Inkoop, Vastgoed & Facilitair) via 06-55 852 418 of jmaassen@saltagroup.com.

Ons aanbod
Luzac wil vooroplopen in (onderwijs)ontwikkelingen en gelooft dat stilstand achteruitgang is. Een goed functionerende huisvesting zorgt ervoor dat leerlingen optimaal kunnen leren en draagt bij aan een prettige en veilige leeromgeving. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs.

Voor deze functie bieden wij een brutosalaris schaal tussen € 3.256,90 – € 6.117,07 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Reiskostenvergoeding:
  • Auto: € 0,19 per km, vermindert met 10 km enkele reis.
  • OV: werkelijke kosten op basis van 2e klas.
 • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

Om de werkzaamheden in deze functie goed uit te kunnen voeren worden een laptop, telefoon en leaseauto beschikbaar gesteld.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO geschoold, bij voorkeur in de richting van architectuur, bouwkunde of facilitair management.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • 2-5 jaar relevante werkervaring
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in staat de medewerkers van de afdeling aan te sturen, te motiveren en te begeleiden in hun ontwikkeling

#LI-RL1

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker – mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie – van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.