Mentor met coördinerende taken in Hilversum

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een mentor voor “De Studio” voor 0,6 FTE.

De Studio richt zich op leerlingen van de drie scholen van CVO ’t Gooi die vastlopen of dreigen vast te lopen binnen de eigen school. De Studio is een tijdelijke onderwijsvoorziening waar leerlingen onder deskundige begeleiding werken aan hun
vaardigheden en schoolwerk zodat zij weer kunnen terugstromen naar hun eigen school. De Studio is gevestigd in een bungalow naast het Comenius College te Hilversum. En valt onder het servicebureau van CVO ‘t Gooi. 

Wij zijn op zoek naar een mentor met coördinerende taken die voor begeleiding en de coördinatie van de lesdag zorgt. Met de leerlingen maak je samen een planning, reflecteer je op het gedrag en bied je handvatten om dit gedrag te veranderen.
Daarbij geef je de TOPS!- training aan de groep en voer je individuele gesprekken. Leerlingen bij De Studio behouden het onderwijs van de school van herkomst. De mentor heeft directe contacten met de orthopedagogen en mentoren van de scholen, met het samenwerkingsverband
Qinas, met ouders/verzorgers, met externe deskundigen en heeft hier een coördinerende rol in.
 
Om deze rol te kunnen vervullen is sterke en aantoonbare affiniteit met de doelgroep en met gedragsproblematiek van belang. Verder zijn pedagogische kwaliteiten, klassenmanagement, het kunnen differentiëren, het begeleiden van executieve functies,
beschikken over didactische vaardigheden, het kunnen plannen en organiseren, geven van TOPS! training (opleiding hiervoor is mogelijk) en coachende kwaliteiten, belangrijke functie-eisen.
 
We hebben een lichte voorkeur voor iemand die zelf les kan geven in een creatief, technisch vak of bewegingsonderwijs ter aanvulling op het avo onderwijs, maar dat is geen eis.
 
Herken jij jezelf hierin:

  • Flexibel
  • Doelgericht
  • Communicatief sterk
  • Sterk in je schoenen staan
  • Positief kritisch
  • Sterke verbinder
  • stressbestendig
  • Goed kunnen samenwerken en snel kunnen schakelen met verschillende partijen
  • Geduldig, humor, goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen

Aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep jongeren met internaliserende en externaliserende gedragsproblematiek. Kennis van het VO en expertise op het gebied van coaching en begeleiding.

 

Conform CAO-VO
De aanstelling is tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling
De omvang van de baan is 0,6 fte

Je gaat werken met gedreven en enthousiaste collega’s op een fijne werkplek.
 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *