Onderzoeker / Docent Precisielandbouw in Dronten

Onze nieuwe collega:
In deze functie ga je deel uit maken van het team Toegepast Praktijkgericht Onderzoek en ga je nauw samenwerken met het team Agrotechniek & Management. Het team Toegepast Praktijkgericht Onderzoek is een team van lectoren, onderzoekers, docenten en assistenten, dat nieuwe kennis ontwikkelt en (praktijk)onderzoek uitvoert, in samenwerking met ondernemers, MKB, docenten, studenten en externe experts. Het team Agrotechniek & Management verzorgt de opleiding waar studenten een bedrijfskundige visie op agrotechiek ontwikkelen, onder andere met behulp van precisielandbouw.

De volgende werkzaamheden worden onderscheiden:

 • Uitvoeren en leiden van praktijkgericht onderzoek (en daarbij behorende data-analyse) op het gebied van precisielandbouw en gerelateerde werkterreinen.
 • Effectief onderhouden van de relatie met het beroepenveld.
 • Toepassen van nieuwe inzichten bij het acquireren van nieuwe projecten.
 • Inspireren, begeleiden en beoordelen van studenten bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen op het gebied van precisielandbouw.
 • Het geven van onderwijs, begeleiden en coachen van studenten op het gebied van precisielandbouw.
 • Implementeren van nieuwe inzichten in onderwijsmateriaal en ontwikkelen van nieuwe modules.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante academische opleiding afgerond.
 • Je hebt praktijkervaring op het gebied van precisielandbouw.
 • Je hebt een passie voor kennisontwikkeling en onderzoek op genoemde gebieden.
 • Ervaring met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en het schrijven van projectvoorstellen en projectverslagen is een pré.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat een goed netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent een aanpakker en stressbestendig.
 • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.
 • Je kunt studenten coachen, enthousiasmeren en inspireren.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 4.000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.500 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Onderzoeker/docent Precisielandbouw is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een vaste dertiende maand, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering.
Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

Enthousiast geworden?
Reageer dan vóór 9 januari aanstaande. Voor vragen kun je contact opnemen met Alfred Pot, teamleider Agrotechniek en Management, via telefoonnummer 06-53971083.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

I.v.m. de AVG-wetgeving accepteren wij alleen sollicitaties via onze website.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.