Projectmanager Onderwijs in Roermond

Wij zoeken Projectmanager onderwijs (m/v)
Oftewel een luisterend oor, designer,  en bovenal organisatie talent.
 
We zoeken een projectmanager die onze stichting verder helpt en samen met ons bouwt aan de beste onderwijsinstelling voor primair onderwijs van Limburg. Want zeg nu zelf; ‘onze kinderen’ verdienen het beste onderwijs in een veilige, vrije en rijke omgeving.
En daarin maak jij het verschil door samen te werken met jouw teamspelers binnen Swalm & Roer.

Jij werkt in het hart van onze organisatie. Jij brengt vragen, dilemma’s, thematieken, afdelingen en collega’s bij elkaar om samen te bouwen aan het  beste onderwijs  zodat ‘onze’ kinderen en professionals zich op de best mogelijke manier kunnen ontwikkelen.
Je hebt een energieke en bruisende persoonlijkheid en bespreekt ‘de heilige huisjes’ met elkaar. Je kan solo een plan maken maar ook collega’s en afdelingen betrekken om vanuit samenspel tot een plan te komen en dit tot een succes maken. Je werkt helder, stimuleert
en kunt aansturen waar nodig. Je kijkt zowel boven als onder de oppervlakte en durft de vraag achter de vraag te stellen.
Wij zoeken een makelaar die het matchen van vraagstukken tussen scholen simpel weet te realiseren  maar ook zorgt dat het vuur bij eenieder blijft branden zelfs wanneer het regent. Je bent een creatieveling die collega’s inspireert en verbindt en samen aan
een ontwikkelingsgerichte kwaliteitscyclus werkt zodat we iedere dag een beetje beter worden.

Hebben we je getriggerd? Neem dan voor 12 december 2022 contact op met mij, Angela Horsten voor een kennismaking!
Ik ben te bereiken op 06-57940390 of per mail
AngelaHorsten@swalmenroer.nl

 
Het betreft een functie met een aanstelling voor maximaal 2 jaar.
 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.