Rector Luzac Breda in Breda

Samen met de conrector onderwijs en conrector leerlingbegeleiding vorm jij het kernteam van Luzac Breda. Met elkaar zorgen jullie er voor dat de vestiging haar doelstellingen bereikt, zowel onderwijskundig als commercieel.

Onder jouw leiding groeit de vestiging verder. Je hebt hier dan ook een duidelijke visie op. Jij zorgt voor tevreden klanten, leerlingen en medewerkers. Als rector onderhoud je contact en sluit je overeenkomsten met ouders van (potentiële) leerlingen.
Naast het commerciële aspect heb jij een visie op onderwijs(vernieuwing) en bent naast je dagelijkse werkzaamheden bezig met de vernieuwing en verbetering van interne processen.

Je overlegt en werkt samen met rectoren van andere vestigingen en collega’s op het hoofdkantoor .

Luzac Breda
Luzac Breda is een echte Brabantse vestiging met de daarbij behorende kenmerken: er wordt hard gewerkt door zeer betrokken medewerkers, in een warme en gemoedelijke en tegelijkertijd resultaatgerichte sfeer. De school zit in het hart van Brabant; omringd door
het groen en in een oude kerk.

Jouw commerciële en innovatieve inslag zorgt er voor dat Luzac Breda groeit. Jij bent bekend met het onderwijsveld in Brabant en weet jouw school hierin op de voorgrond te positioneren. Je bent een netwerker pur sang. Met jouw managementcapaciteiten verbind
jij het team om samen voor het beste resultaat te gaan.

  • Je hebt WO werk- en denkniveau met minimaal 4 tot 6 jaar ervaring in een leidinggevende rol.
  • Jouw focus ligt op het behalen van resultaten. Die behaal je door jouw ondernemerschap.
  • Ervaring met het middelbaar onderwijs maken je succesvol als rector bij Luzac.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

  • Brutosalaris van € 3800,- tot € 5000,- bruto (o.b.v. 40 uur); bij de inschaling kijken we naar ervaring, opleidingsachtergrond en de balans in het rectorenteam.
  • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen. Je kunt trainingen en opleidingen volgen uit het volledige aanbod van alle merken van NCOI Groep.
  • 32 tot 40 uur per week.
  • Luzac biedt 30 vakantiedagen.
  • Korting op een collectieve zorgverzekering.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *