SCOL Bestuursbureau – Beleidsadviseur HRM in Leiden

Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege (waaronder Agora Leiden) en het Visser t Hooft Lyceum met totaal zeven VO locaties en tien rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

Voor de afdeling HRM van SCOL zijn wij op zoek naar een ervaren beleidsadviseur HRM, werkzaam voor met name, maar niet uitsluitend, het voortgezet onderwijs. Het gaat om een uitdagende, veelzijdige functie op het prachtige, recent verbouwde bestuursbureau in Leiden (gelegen nabij het station) waar ongeveer 50 mensen werken. Je komt in een gedreven en enthousiast HRM team te werken, bestaande uit twee beleidsadviseurs, twee senior medewerkers hrm, twee administratief medewerkers hrm, een verzuimcoördinator en twee salarisadministrateurs.

De aansturing van de afdeling HRM krijgt in de komende tijd definitief vorm en invulling en is onderdeel van de doorontwikkeling van het bestuursbureau.

Wat ga je doen als beleidsadviseur HRM?
Je vertaalt de speerpunten uit de strategische koers van SCOL naar het personeelsbeleid voor de stichting.
Je volgt en analyseert interne en externe ontwikkelingen op mogelijke consequenties voor het te voeren personeelsbeleid en doet voorstellen voor ontwikkeling en/of aanpassing hiervan.
Je implementeert en evalueert de uitvoering van het vastgestelde personeelsbeleid.
Je bent adviseur en sparringpartner van het College van Bestuur, de directeuren en de teamleiders voor de diverse HRM themas en doet dit in nauwe samenwerking met je collega beleidsadviseur HRM
Je zorgt in samenwerking met de financiële afdeling voor adequate formatieplanning als onderdeel van het strategisch (meerjaren) personeelsbeleid
Je begeleidt projecten, bewaakt de voortgang en kwaliteit, verzorgt de vakinhoudelijke en organisatorische coördinatie bij de uitvoering ervan.

Wat breng je mee?
HBO/WO werk- en denkniveau en meerdere jaren werkervaring in een brede allround HR advies rol.
Je bent intrinsiek gemotiveerd om te werken in de onderwijssector. Kandidaten van buiten de sector zijn eveneens welkom om te reageren, we zijn benieuwd naar jouw affiniteit met onze sector.
Je hebt de wens en het potentieel om projecten en verandertrajecten te leiden.
Je bent een kritische gesprekspartner en gericht op samenwerking. Je bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit, je neemt je verantwoordelijkheid en weet resultaat te behalen.
Je beschikt over uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, communiceert helder en vlot en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid.
Je bent een enthousiaste en gezellige collega met humor!

Wat bieden wij?
Het betreft een functie voor 0,8-1,0 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris volgens schaal 10 of 11 van de cao-VO, afhankelijk van je ervaringsniveau. Naast een pensioenopbouw via het ABP en 8% vakantietoeslag, kennen wij ook een eindejaarsuitkering van 8,33%, een persoonlijk scholingsbudget en een jaarlijks individueel keuzebudget van 90 uur. Bovendien kun je gebruik maken van onze SCOL academie, aantrekkelijke cafetariaregeling met o.a een fiets- en sportregeling en ben je (bijna) alle schoolvakanties vrij! Daarnaast kom je te werken in kennisstad Leiden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Els Schutrops- Zandhuis, beleidsadviseur HRM, e.schutrops@scoleiden.nl

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.