Teamleider bovenbouw havo/vwo in Hulst

Voor onze locatie Reynaertcollege in Hulst zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een:
 
Teamleider bovenbouw havo/vwo
 0,8 – 1,0 fte – schaal 12 CAO VO

Functie:
Voor de functie van teamleider zijn wij op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team en die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de scholengemeenschap.

Werkzaamheden:
Als teamleider neem je deel aan in- en externe advies- en overlegorganen aangaande het onderwijs in de brede stichting, de school of de locatie. Je bent lid van het operationele managementteam en adviseert de directeur en rector over vernieuwing van het onderwijsbeleid.
Je vertaalt de centrale beleidsplanning naar een meerjaren-onderwijsprogrammering binnen je afdeling en draagt zorg voor de totstandkoming van uitvoeringsplannen. Je bent verantwoordelijk voor het brede beleid rondom leerlingenzorg binnen je team (versterkt
mentoraat, remediale hulp, decanaat, in- door- en uitstroom van leerlingen) en draagt zorg voor de uitvoering en evaluatie hiervan. Verder geef je leiding aan de docenten binnen je team en voer je taak-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent binnen
je team verantwoordelijk voor de personele zorg, de werving en selectie van personeel en je bewaakt en bevordert de identiteit/cultuur van de school. Afhankelijk van de baanomvang kun je nog een beperkte lesgevende taak binnen je team hebben.
 
Kennis en vaardigheden:
Van de teamleider verwachten we een brede kennis van en inzicht in het onderwijs en van de maatschappelijke ontwikkelingen binnen het onderwijs. Naast kennis van onderwijskundige processen ben je in staat om onderwijskundig beleid te ontwikkelen en heb je ervaring
met het opstellen van uitvoeringsplannen. Je bent in staat om het team sturing te geven en te begeleiden in de veranderingsprocessen die nodig zijn in de bovenbouw havo/vwo. Met je persoonlijkheid creëer je een open aanspreekcultuur en een veilige werkomgeving.
 
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een eerstegraads lesbevoegdheid voor het VO en minimaal enkele jaren leidinggevende ervaring, waarbij ervaring met het aansturen van veranderingsprocessen een pré is.
 

De functie van teamleider wordt conform CAO VO gehonoreerd in schaal 12 (minimaal € 3.659,- tot maximaal € 5.699,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  
 

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *