Teamleider onderwijs (0,6 wtf)

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: Teamleider
Wij zijn op zoek naar een teamleider die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op Het Kroonpad in Apeldoorn. Als teamleider van Het Kroonpad behartig je de belangen van onze leerlingen, hun ouders, het team en andere betrokkenen. De school en het team zijn in ontwikkeling. Als teamleider geef je mede vorm aan het verbinden van de school met externe partners en het verder versterken van professionele competenties binnen het schoolteam. Je vormt samen met de directeur het managementteam. Samen met de intern begeleider, de schoolmaatschappelijk werker en de orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en de onderwijskwaliteit.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de teamleider die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een (pre)Master,
  • hebt bij voorkeur een schoolleiders/managementopleiding of bent bereid deze te volgen,
  • hebt kennis van en ervaring met nieuwe ontwikkelingen in het (speciaal) onderwijs,
  • hebt lef, gevoel voor humor en een onderzoekende houding,
  • bent flexibel, resultaatgericht en staat stevig in je schoenen,
  • hebt aantoonbare leidinggevende ervaring,
  • kan strategisch denken, ziet zaken in breed verband en op lange termijn,
  • kan inspireren, analyseren, relativeren en verbinden,
  • en herkent jezelf als leidinggevende in de kernwaarden: sprankelend, vindingrijk, (zelf) kritisch en betrokken.

Concreet gaat het om een baan van 0,6 wtf, van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 op Het Kroonpad in Apeldoorn. Als teamleider ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L11 of L12 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Ellen Oostenrijk, directeur van Het Kroonpad Meer informatie? Kijk op www.kroonpad.nl of bel met Ellen op 055 – 534 51 00.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met vrijdag 10 april 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 16 april 2020.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 20-022

Werkweek
0,6 FTE

Over Het Kroonpad
Het Kroonpad: samenwerken en ontwikkelen in een vriendelijke sfeer.

Wij bieden speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan leerlingen die langdurig ziek zijn. Onze school werkt samen met een zorgorganisatie en een revalidatiecentrum. Het Kroonpad is gehuisvest in het Kristal, met nog twee basisscholen en een andere school in speciaal onderwijs. Ook met hen werken we samen en delen we kennis. De sfeer op onze school is open en vriendelijk. We kijken samen met onze leerlingen en hun omgeving naar wie ze zijn en wat ze nodig hebben om te kunnen groeien binnen hun mogelijkheden.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *