Teamleider (onderwijs 0,8-1,0 wtf) in Arnhem

Speciaal op zoek naar een TEAMLEIDER als jij!

Gezocht: een inspirerende, doelgericht en doortastende teamleider die samen onderwijs wil bieden en hart heeft voor leerlingen met speciale behoeften.
Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

De Fonkel
Op De Fonkel bieden we speciaal onderwijs aan leerlingen die specialistische gedragsondersteuning nodig hebben. Deze ondersteuningsbehoefte is het gevolg van een psychiatrische aandoening, trauma of andere oorzaak die impact heeft op gedrag. Onze leerlingen zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. Kijk voor meer informatie op onze website: www.fonkel-ede.nl of kijk dit filmpje. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij teamleider op De Fonkel?
Jij ziet mogelijkheden, wilt deze bieden en waarmaken. Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor ouders, samenwerkingspartners, collega’s en voor jezelf. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

 • Een bruggenbouwer die in staat is verbinding te leggen tussen alle betrokken partijen.
 • Iemand die de vaardigheid bezit om een veilig klimaat te scheppen waarin teamleden en leerlingen zich gemotiveerd en gewaardeerd voelen.
 • Iemand die zicht heeft op de kennis en vaardigheden die voor de leraren van Belang zijn, hen daarbij begeleidt in hun ontwikkeling en in staat is aan te spreken waar nodig.
 • Iemand die dagelijks leiding geeft aan het team op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid en daarbij professioneel gedrag en eigenaarschap stimuleert.
 • Iemand die zich richt op het grote geheel en de borging hiervan.
 • Iemand die een bijdrage levert aan de bijeenkomsten van De Onderwijsspecialisten.


Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van leerlingen met speciale behoeften.
 • Een hechte band opbouwen met het team: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Dit breng je mee

 • Je hebt bij voorkeur de opleiding tot schoolleider afgerond en hebt je herregistratie op orde of je bent bereid de schoolleidersopleiding te volgen.
 • Je bent flexibel en hebt een open en collegiale instelling.
 • Je bent actief op de werkvloer aanwezig en dit ziet en ervaart als een belangrijk onderdeel van de leidinggevende taken.
 • Je hebt lef, toont daadkracht, bent integer en hebt een onderzoekende houding.

Ons aanbod
Een aanstelling van 0,8 tot 1,0 wtf voor de periode van 1 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal A12, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog met je sollicitatiebrief en cv (of uiterlijk 16 juni 2021) door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Satu Anttila-Vos, Directeur van De Fonkel. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 juni 2021. Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke vragen over de vacature en de procedure kun je terecht bij Satu, telefoonnummer 06 – 38 40 00 69. Voor algemene vragen over De Onderwijsspecialisten kun je contact opnemen met Céline Evers, Adviseur P&O telefoonnummer 06 – 18 78 94 00.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats volgens, in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Referentienummer: 21-092

Werkweek
0,8 – 1,0 FTE

Over De Fonkel
Wie zijn De Onderwijsspecialisten?
Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. Wij willen dat ieder kind kan groeien. Daarom hebben we aandacht en tijd voor al onze leerlingen. Ons onderwijs stemmen we af op wat zij nodig hebben. Daarvoor verlaten we regelmatig de gebaande paden.

En hoewel ieder kind zijn eigen behoeftes heeft, is ons onderwijs altijd gericht op groei en ontwikkeling. Voor onze leerlingen, maar ook voor de leraren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en scholingsaanbod. Je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om elke dag weer een beetje beter te worden in je vak. Vanuit je collega’s én vanuit de organisatie.

Want onderwijs geven we bij De Onderwijsspecialisten samen. Met z’n allen vinden we telkens weer nieuwe oplossingen om onze leerlingen vooruit te helpen. Dat vraag creativiteit, want in het speciaal onderwijs gaan dingen vaak nét even anders dan anders. Pittig? Soms wel. Maar je staat er nooit alleen voor.

Binnen De Onderwijsspecialisten gaan we in alles wat we doen terug naar de kern: onze leerlingen. We dagen medewerkers in alle lagen van de organisatie uit om los te komen van bureaucratie en systeemdenken, en te kijken naar wat hier en nu en in toekomst nodig is om het verschil te maken voor en met onze leerlingen. Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op www.deonderwijsspecialisten.nl/werken-bij.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *