Teamleider onderwijs (vmbo) in Oss

Ben jij een onderwijskundig leider? Beleef jij plezier aan samenwerken en stimuleer jij de teamgeest? Zorg jij voor een omgeving waarin collega’s zich steeds blijven ontwikkelen en werkplezier ervaren? Wil jij je ontwikkelen in een mooie managementfunctie op een VMBO GT-locatie van Het Hooghuis in Oss? Reageer dan op deze vacature.

Jouw talent is het startpunt, laat zien wat je kunt als teamleider

Samen met de (bovenschoolse) directeur en de andere teamleider vorm je de schoolleiding van Het Hooghuis, locatie Stadion, een warme school vol betrokkenheid, respect en zorg voor elkaar. Onze school is gelegen op de Talentencampus en midden in het stadion van TOP Oss. 

Als teamspeler werk je intensief samen met je collega teamleider als het gaat om teamoverstijgende taken. Hierbij werk je zelfstandig en proactief én ben je steeds gericht op ontwikkeling en verbinding. Je hebt ervaring in het leidinggeven aan onderwijsontwikkelingen. Ook weet je de onderwijsvisie van Stadion mede te vertalen naar je team. Als teamleider heb je sterke organisatievaardigheden, stuur je op onderwijskwaliteit en stimuleer je kansrijke initiatieven die deze kwaliteit ten goede komen.

Je bent verantwoordelijk voor de personeelszorg en de leerlingenzorg binnen je team. Als inspirerend leider zet je het ontwikkelen van talenten centraal, zowel bij leerlingen als collega’s. Hierbij werk je vanuit vertrouwen en ben je gericht op reflectie. Je stimuleert gesprekken over onderwijsontwikkeling en geeft leiding aan deze ontwikkelingen. Je bent in staat om de collectieve opdracht zó ten uitvoer te brengen dat iedereen zichzelf kan zijn.

School en ouders zijn partner als het gaat om de ontwikkeling en vorming voor hun kind. Als teamleider ben je je hiervan bewust en stuur je hierop in je team. Je bent in staat om mentoren in de juiste positie te brengen en weet wanneer jij in beeld moet komen. Je hebt een leidende rol in de uitvoering van de ontwikkelambities van de school. Als leidinggevende vervul je een verbindende rol. Je inspireert, stimuleert en coacht je teamleden in hun ontwikkeling en in de ontwikkeling van het team als geheel. Ook ben je verantwoordelijk voor de gesprekkencyclus. 

Ons aanbod

Wij bieden een parttime/fulltime baan (0,8 – 1,0 fte), tijdelijk voor één jaar met uitzicht op een vaste benoeming bij een goede beoordeling. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 6.059 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 12). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, arbeidsmarkttoelage, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. We hechten veel waarde aan professionalisering van het management. Ons beleid is erop gericht dat alle leidinggevenden beschikken over een masteropleiding op het gebied van leidinggeven of bereid zijn deze te volgen. We faciliteren dit ook in de vorm van management development trajecten waarmee je investeert in jezelf en je de kans krijgt om te groeien. Een managementfunctie bij een Carmelschool biedt ook toegang tot een groot onderwijsnetwerk, een solidair verbond van kennis en ervaring op het gebied van voortgezet onderwijs.  

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze school een kijkje op https://stadion.hethooghuis.nl/.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ester van Eggelen, locatiedirecteur Stadion via e.vaneggelen@hethooghuis.nl of 06 – 337 127 60.

Solliciteren

Past deze functie bij jouw talent? We zien jouw reactie graag tegemoet via de sollicitatiebutton op deze pagina. De uiterste reactiedatum is vrijdag 30 september 2022. 

Maximaal 6.059,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 12).

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.