Teamleider vmbo basis – kader (0,8 – 1 fte) in Capelle a/d IJssel

Comenius Beroepsonderwijs Capelle (CBC) is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een
teamleider.
Wij zijn een vmbo basis / kader school met ongeveer 580 leerlingen. Een school in beweging, ambitieus maar met realistische doelen. Ons onderwijsaanbod bestaat uit D&P en MVI (Veelzijdig Vakkundig), PIE en BWI (Techniek) en Z&W (Mens & Dienstverlening).
 
We zien het als onze opdracht om leerlingen en medewerkers permanent uit te dagen en hun grenzen te laten zoeken en ontdekken. Een teamleider bij CBC vervult hierin een belangrijke rol.
Samen met de locatiedirecteur en de twee collega teamleiders vorm je de vestigingsleiding van onze school. De vacature ontstaat omdat een van de teamleiders met ingang van het nieuwe schooljaar een nieuwe uitdaging aangaat.

Wat ga je doen?
Als teamleider op het CBC maak je deel uit van de vestigingsleiding, ben je medeverantwoordelijk voor het onderwijsproces en lever je een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze school en de kwaliteit van het onderwijs. Je beschikt over een helikopterview
en kunt weloverwogen standpunten innemen. Je communiceert effectief en draagt bij aan een transparante besluitvorming. We werken binnen een professionele sfeer intensief met elkaar samen. De portefeuilles worden in onderling overleg en op basis van kwaliteiten
en affiniteit verdeeld.
Binnen het team waaraan jij leidinggeeft werk je samen met ongeveer 20-25 medewerkers. Voor je team ben je een goede coach die rust en vertrouwen meebrengt, besluitvaardig en betrokken is en het beste uit het team en de individuele medewerkers haalt. Je weet
medewerkers te verbinden, kan verschillen benutten en overbruggen.
 
Met jouw vermogen om partijen aan elkaar te verbinden, zoek je actief de samenwerking op met onze leerlingen, hun ouders/verzorgers, onze andere locaties, de basisscholen en het bedrijfsleven.
 
 

Wat vragen we van je?

  • Je hebt ervaring als verantwoordelijk leidinggevende in het, bij voorkeur, voorgezet onderwijs binnen een vergelijkbare functie.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met vmbo leerlingen in een groot stedelijke context.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en implementeren van (onderwijskundig) beleid.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het sturen van (verander)processen.
  • Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid.

Persoonlijkheid
Als persoon herken jij je in onderstaande eigenschappen:

  • Stevig, daadkrachtig en een warme persoonlijkheid
  • Optimist
  • Professioneel zelfvertrouwen
  • Veerkracht
  • Pro-actieve houding

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling: 0,8 – 1,0 fte
Per wanneer: 1 augustus 2022 (start nieuwe schooljaar)
Dienstverband: tijdelijke benoeming van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
Salaris: LD, max. €5.699,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
Extra’s: CVO Rotterdam biedt haar werknemers een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Vo, waaronder een eindejaarsuitkering van 8 %. Comenius College kent aanvullend ook nog een aantrekkelijke teamleidersregeling.
 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.