Teamleider vwo bovenbouw in Nieuw-Vennep

Opdracht
Versterk met het team het VWO-aanbod, zodat de leerlingen in de regio daar bewust voor kiezen. Investeer in de teamgeest en draag bij aan een krachtig Herbert Vissers Lyceum.

 

Uit je sollicitatieformulier en cv blijkt het volgende:

  • Je hebt als docent en als leidinggevende ervaring in de bovenbouw van het VWO
  • Je hebt bewezen dat je de expertise van collega’s kunt inzetten om tot optimaal onderwijs te komen
  • Je kunt voor de buitenwereld zichtbaar maken hoe jouw VWO zich onderscheidt.

In gesprekken met jou wordt duidelijk dat je een bijdrage kunt leveren aan de identiteit en het pedagogisch klimaat van het Herbert Vissers College en dat je hoog scoort op de volgende criteria:

  • Onderwijskundig leiderschap: je bent in staat om de bestaande praktijken en nieuwe ideeën tot een doordacht en aansprekend geheel te smeden. Je combineert dienstbaarheid en duidelijkheid bij het formuleren van uitgangspunten.
  • Bindend vermogen: je bent in staat een team te motiveren en op een open, inspirerende en coachende wijze samen te werken.
  • Inlevingsvermogen: je kunt je goed verplaatsen in anderen en stemt je manier van communiceren soepel op de ander af.
  • Eraring met PR: je hebt er plezier in om je school op belangrijke bijeenkomsten te representeren en je kunt beleidsmatig goed aanvoelen wat, wanneer en hoe naar voren gebracht moet worden.

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Wij kennen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle
scholen centraal.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *