Teamleider Zorg in Rotterdam

Waar ga je werken

Auris is een onderwijs- en zorgorganisatie voor kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis en kinderen die doof of slechthorend zijn. Auris biedt zorg en onderwijs op maat. Dit doen we binnen onze SO scholen, binnen de ambulante dienst van zorg en onderwijs en op onze zorglocaties. Het bedrijfsonderdeel Zorg bestaat uit meerdere behandellocaties en ambulante dienstverlening.

Vanwege pensionering van een van de teamleiders zijn wij per direct op zoek naar een inspirerende teamleider Zorg voor de regio Rotterdam voor 32 – 36 uur per week.


Wat ga je doen

Als Teamleider Zorg ben jij integraal verantwoordelijk voor een team van maximaal 25 enthousiaste professionals. Zij zijn in de regio werkzaam binnen onze behandellocaties of in de ambulante behandeling. Jij geeft jouw team richting en zorgt dat iedereen kan doen waar men goed in is: de beste behandeling bieden aan onze meestal nog erg jonge cliënten.

Auris is een lerende organisatie en daar zijn wij trots op. Om dit te behouden en verder uit te breiden, is een open houding als Teamleider onmisbaar. Jij zet in op samenwerking, continue verbetering en evidence informed werken. Je schept een werkomgeving waarin de kernwaarden samen, zorgvuldig en slagvaardig in de dagelijkse uitvoering van het werk zichtbaar zijn. Daarbij houd je oog voor talent, ambities en ontwikkelmogelijkheden binnen jouw enthousiaste en leergierige team.

De inhoud van Zorg wordt afgestemd met de behandelcoördinator waarmee je intensief samenwerkt. Binnen Auris draag je bij aan een goede afstemming van diensten aan onze cliënten. Voor ons externe netwerk ben je het gezicht van Auris.

Wat bieden wij jou

De werkomgeving van Auris is dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen als professional continue in ontwikkeling bent. Daarnaast biedt Auris jou:

 • een professioneel team van ervaren en betrokken medewerkers
 • collegiale samenwerking met de teamleiders in de regio en daarbuiten
 • ondersteuning door de verantwoordelijke regiodirecteur
 • een professionele leeromgeving met scholingsfaciliteiten waarin talenten benut worden
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, FWG 60, maximaal € 4.905,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een arbeidsmarkttoeslag van € 213,- bruto per maand, naar rato van het dienstverband
 • een aanstelling voor de duur van een jaar, uiteraard met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

Wie ben jij

Jij bent een teamleider die inspireert, keuzes durft te maken en actief jouw team betrekt om tot de beste resultaten te komen. Daarnaast neem je mee:

 • tenminste een HBO werk- en denkniveau
 • aantoonbare ervaring met leidinggeven aan professionals
 • een dienstverlenende instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou! Klik op onderstaande knop om te reageren. We streven naar een eerste terugkoppeling binnen 5 werkdagen. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Lydia van Ferneij, regiodirecteur Zorg Zuid & West Nederland, via e-mailadres l.vanferneij@auris.nl en 06 121 88 909. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure. De functie wordt zowel intern als extern vacant gesteld. 

Wil je meer weten over Auris en wat wij doen? Kijk dan op onze website. 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.