vacature check-in check-out (126)

Per 1-12-2019 zijn wij voor onze vmbo-locatie Salland op zoek naar een doortastendeleerlingbegeleider check in check out die begeleidt, coacht, onderwijst en contacten onderhoudt met docenten, ouders en externen. Als leerlingbegeleider werk je nauw samen met de interne zorgspecialisten. Ben jij de leerlingbegeleider die weerbaar is en stevig in de schoenen staat? Solliciteer dan op deze uitdagende functie!

PROFIEL je beschikt over een relevante hbo-opleiding in het onderwijs en/of hulpverlening;je hebt aantoonbare relevante werkervaring;je hebt affiniteit met de doelgroep;je bent competent in coachen;je bent competent in zelfreflectie en gericht op eigen ontwikkeling;je bent pedagogisch, didactisch en organisatorisch competent;je bent competent in het samenwerken met collega’s, ouders en externen;je hebt kennis van het onderwijsveld en inzet ketenpartners.

Als leerlingbegeleider check in check out begeleid je niet alleen leerlingen die onderwijs volgen in de reguliere setting, maar ook leerlingen die in een beschermde setting onderwijs volgen. Van de leerlingbegeleider verwachten wij naast een lerende houding, een coachende manier van optreden naar zowel leerlingen als collega’s. Je hebt een positieve instelling, je bent flexibel en je denkt in mogelijkheden. Daarnaast heb je aandacht voor de identiteit van de school en draag je actief bij aan de missie van de school: leren leren en leren leven. In de bijlage worden alle werkzaamheden weergegeven.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *