Verzuim Coördinator in Dordrecht

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Voor onze Yuverta vmbo Dordrecht zoeken wij een verzuim coördinator voor 0,8 fte voor schooljaar 2022/2023

Yuverta vmbo Dordrecht is een fijne, gezellige school met ongeveer 750 leerlingen waar bijna iedereen elkaar kent. Bij Yuverta willen we graag dat leerlingen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Samen proberen we het beste resultaat te halen. Wij vinden het vooral belangrijk dat leerlingen zich snel thuis voelen.
Bij ons volgen de leerlingen theoretische en praktijkvakken. Daarvoor hebben wij veel speciaal ingerichte lokalen, zoals een kooklokaal en dierenlokaal. Maar ook een flinke buitenruimte waar lessen gegeven kunnen worden.

Wat ga je doen?

Het verzuim wordt bijgehouden in TP (straks Osiris). Er wordt gemonitord op diverse zaken zoals lang ziek, verzuim 10 uur per 16 weken etc en daar moet actie op ondernomen worden. Bij groter verzuim is er ook contact met leerplicht. Daarnaast informeert de verzuim coördinator de slb-er en maak je duo meldingen. Belangrijk is dat je de studenten in beeld hebt en vroegtijdig problemen signaleert om uitval (VSV) te voorkomen.

Jij als verzuim coördinator

Wil jij écht van betekenis zijn voor onze leerlingen? Laat jij ze groeien door sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Dan ben jij de enthousiaste collega die we zoeken! We zoeken verder:

  • een teamspeler die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
  • iemand met ervaring als verzuim coördinator;
  • een initiatiefrijk en ondernemend persoon, je weet altijd uitdagingen aan te boren;
  • iemand die echt betrokken is bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar leerlingen.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6,minimaal € 1.958 en maximaal € 2.850 bruto per maand bij een fulltime-benoeming.Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • een gunstige lease-fiets regeling
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?

Neem contact op met werkenbij@yuverta.nl. Niet bereikbaar tussen 28 juli 2022 en 14 augustus 2022 i.v.m. de zomervakantie.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.