Zorgfunctionaris schaal 8 in Leeuwarden

De Dyk, school van OSG Piter Jelles, is een school voor mavo – havo. De pedagogische relatie tussen leerling en docent staat centraal: ‘gekend worden’, ‘er mogen zijn’, ‘wederzijds vertrouwen’ en ‘hoge verwachtingen’ zijn hierbij kernbegrippen. Het onderwijs
wordt gegeven door docenten die hun vak verstaan en het leerproces kunnen begeleiden.

Persoonlijk leren is georganiseerd; een leerling kiest zelf 30% van de lessen, afhankelijk van  interesses, tempo en niveau. In overleg met de mentor bepaalt de  leerling de leerroute. Extra vakken, versneld examen, havo- én mavoniveau, sportklas, theaterklas:
op De Dyk kan het allemaal. 

Ter vervanging van onze collega, is De Dyk per direct op zoek naar een ervaren en gedreven Zorgfunctionaris die van aanpakken houdt, graag samenwerkt, meedenkt in oplossingen en knopen kan doorhakken als het nodig is. 
 
De vacature-omvang is 0,5-1,0 FTE en dus bespreekbaar qua exacte omvang en werkpatroon.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die een relevante opleiding heeft gedaan (bijv. SPH en/of Master Pedagogiek) en ervaring heeft in de rol van zorgfunctionaris. Het is daarbij zeker een pré wanneer je aantoonbare affiniteit hebt met onze doelgroep
van mavo- en havo-leerlingen in de leeftijd van 12 – 18 jaar.

Je valt onder de CAO VO. Daarnaast kent de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord, de organisatie waar De Dyk deel van uitmaakt als grootste VO-werkgever in Friesland, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *